úterý 24. února 2015

Nové neokoukané vzory snubních ocelových prstenů


Snubní prsten mne sice již pár let krášlí, ale vidět nabídku těchto jedinečných ručně vyráběných snubních prstenů z oceli dříve, tak nevím nevím... Všech 24 vzorů je tak nádherných, že přecházejí oči. Sama bych nevěděla, zda si mám vybrat typ Romeo a Lucie nebo třeba Charles a Diana.. velmi těžké rozhodování.. kombinace vysokého lesku a sametového matu je grandiózní..

Navíc dámský prsten je ozdoben prvotřídně vybroušenými čirými zirkony, které jsou ručně vsazovány. Aby se předešlo případnému uvolnění kamene, bdí nad prstenem zkušené oko zlatníka a kontroly provádí rovnou při práci.
Ocel je kvalitní materiál, dostatečně tvrdý a pevný s dalšími užitečnými vlastnostmi, nejen že nekoroduje, ale je antialergenní, což uvítají hlavně citlivé osoby. Velkým plusem je v neposlední řadě dostupná cena, což mladí lidé jen uvítají.
Vzory prstenů jsou zajímavě pojmenovány podle historických i právě žijících osobností a tak se můžete pokochat prsteny např. Williama a Kate s červeným zlacením nebo prsteny Davida a Victorie se zlacením žlutým atd.
Prsteny jsou příjemně zaobleny připravené k pohodlnému dennímu nošení tzv. bombírované.
Vyzkoušejte snubní ocelové prsteny a určitě budete spokojeni.


Žádné komentáře:

Okomentovat